U wilt toch ook kunnen helpen?

Niemand wil met lege handen staan bij een ongeval. Door te weten wat u kunt doen, kunt u snel iemand helpen.

De EHBO Vereniging Sleeuwijk biedt verschillende cursussen en opleidingen zodat u weet wat u moet doen. Kijk bij onze cursussen welke het beste bij u past.

De leden van onze vereniging zijn ook te vinden als ondersteuning tijdens evenementen in de regio.

Privacy verklaring EHBO Sleeuwijk

Cursussen seizoen 2021-2022

EHBO afdeling Sleeuwijk gaat in September weer van start met herhalingsavonden EHBO en herhalingsavonden reanimatie. Hierbij houden we alle corona maatregelen goed in de gaten.

Voor het opstarten van Jeugd EHBO zoeken we samen met de school naar een oplossing om deze weer op te starten. We houden jullie op de hoogte.

Bij voldoende deelnemers starten we voor het einde van dit jaar weer een nieuwe opleiding EHBO waarin naast de opleiding Eerste Hulp Bij Ongelukken ook de reanimatie is inbegrepen en we afsluiten met een examen.

De nieuwe opleiding reanimatie met gebruik van de AED voor volwassenen en kinderen staat, bij voldoende deelnemers, gepland met twee cursussen te beginnen in januari en februari.

Ook voor dit seizoen staan we achter onze slogan: Wat zou JIJ doen?  Blijf jij toekijken of wil je kunnen helpen?

Voor inlichtingen kan ook een mail worden geschreven naar info@ehbo-sleeuwijk.nl